fbpx

Supermarsu ja vieraat viemäristä

Supermarsu ja vieraat viemäristä

Paula Norosen uutuuskirjan Supermarsu ja vieraat viemäristä kantaesitys koko perheelle!

 

Jättiläismarsu, joka on muuttanut putkiremontin tieltä Lahden mäkimontusta Tampereelle. Näsinneulaan, ottaa yhteyttä Supermarsu-Emiliaan. Jättiläismarsu kertoo, että ilmassa on huolestuttavia merkkejä. Pian alkaakin tapahtua outoja asioita: Lassen kodin vierassängyssä on nukuttu, joku karvainen hiippari etsii isoäitiään ja puhaltelee ihmisiä kumoon, eräs omituinen otus kuljeskelee kaupungilla kyselemässä ihmisten toiveita. Keitä nämä erikoiset ja hätääntyneet tyypit ovat? Ja mitä asiaa näillä omituisesti käyttäytyvillä olennoilla voi olla kansalaisille? Ja miksi nämä kummalliset vieraat ilmestyvät viemäristä?

 

Supermarsu-Emilian on pakko selvittää ilmiön taustat, pelastaa kaupunki ja erityisesti nämä omituiset hahmot. Samaan aikaan Emilia tutustuu naapuriin muuttaneeseen kivaan poikaan ja vanhat ystävyyssuhteet joutuvat koetukselle.

 

Supermarsu ja vieraat viemäristä on Paula Norosen suositun Supermarsu kirjasarjan huhtikuussa ilmestynyt uutuus. Kesällä nähtävä uunituore näytelmäversio on Teatteri Siperian ja Pyynikin kesäteatterin yhteistuotanto, joka tarjoilee supermarsumaista teatterin riemua koko perheelle.

 

 

LIPUT >

 

ESITYSKALENTERI >

 

KUVIA >

 

 

Ensi-ilta: 28.6.2021

Ikäsuositus: yli 5-vuotiaille

Liput myy Lippupiste ja Kulttuurimyymälä Aplodi.

 

Esitykset: to 1.7. / ma 12.7. / ti 13.7. / to 15.7. / ma 19.7. / ti 20.7. / to 22.7. / su 25.7. / ma 26.7. / ti 27.7. / to 29.7. / su 1.8. / ma 2.8. / ti 3.8.

TYÖRYHMÄ

 

Käsikirjoitus: Paula Noronen

Dramatisointi: Marika Heiskanen

Ohjaus: Tuukka Huttunen

Näyttelijät: Maiju Saarinen, Valtteri Lehtinen, Karoliina Blackburn, Marko Keskitalo ja Marika Heiskanen

Pukusuunnittelu ja puvustus: Laura Lipiäinen

Tuotanto: Teatteri Siperia ja Pyynikin kesäteatteri